За денталните импланти

слика на имплант и заб

Имплант и Заб
  1. Меки ткива
  2. Корен
  3. Заб
  4. Порцеланска коронка
  5. Дентален имплант
  6. Коска
Предностите на BioHorizons

Имплантите на BioHorizons се обработени со патентираната технологија Laser-Lok, најнапредна технологија за ласерска обработка на површината која природно сраснува со коската. Тоа помага вашата насмевка да остане прекрасна. Имплантите на BioHorizons се лесни, здрави, био-компатибилни и изработени од титаниум, нај-широко употребуваниот материјал во стоматологијата. Вратете си ја вашата насмевка, самодоверба и здравје со замена на изгубен заб, мостови врз имплант или протези зацврстени на имплант. Денталните импланти изгледаат и се чуствуваат како природните заби, и може да траат доживотно.

Консултирајте го вашиот стоматолог за повеќе информации околу враќање на вашата насмевка со импланти, или мостови и протези над BioHorizons имплант.