Categories
За доктори Инструменти

Bone screw kit

Bone Screw Kit
 • 24 Screwsbsk
  • (6) 1.4x8mm Micro Screws
  • (6) 1.4x10mm Micro Screws
  • (6) 2.0x10mm Micro Screws
  • (6) 2.0x12mm Micro Screws
 • Flexible Micro Mesh
 • Comprehensive Instrument Set
 • Screwdriver Body
 • Autoclavable Screw Block with Lid
Categories
За доктори Хируршка асистенција

Хируршка Асистенција

instrumentsШто претставува Хируршка Асистенција?

Тоа е специјално дизајнирана услуга, која е разработена за стоматолози кои се развиваат во областа на имплантологијата, и оние кои веќе работат но не би сакале да инвестираат во опрема и залихи.

Услугата вклучува обучен тим од хируршки асистенти, кои доаѓаат во Вашата ординација со целиот хируршки прибор и имплантолошки материјали со различни димензии и типови, вклучувајќи и биолошки материјали. Со тоа имате можност при самата интервенција да изберете точна димензија на имплантот и другите неопходни материјали.

Зашто би ја користеле оваа понуда?
 • Ние доаѓаме кај Вас и Ви нудиме професионална и компетентна асистенција за време на оперативниот зафат.
 • Ги обезбедуваме сите неопходни димензии на BioHorizons® импланти и можете да изберете точно оној кој е соодветен за Вашиот пациент при самата операција.
 • Освен имплантите на BioHorizons® нашиот тим ќе обезбеди и хируршки сет, кој Ви е неопходен за имплантирање како и потребните биоматеријали.
 • Посетата од нашиот тим е целосно бесплатна и на крајот на операцијата ќе Ви бидат пресметани само материјалите кои биле искористени при операцијата.
Categories
Grid Category

Post Format: Gallery

3 Columns

4 Columns