Categories
За доктори Инструменти

Дентален хируршки сет TSK 3000

Tapered Internal Surgical Kit – TSK 3000
 • 40% помал и 40% полесен од други сетови
 • многуфункционален, со заштитен капак на зглобови, лесно подвижен
 • лесен за расклопување и склопување при чистење
 • удобни позиции за шишенцата на имплантите при операција
 • празни места за други инструменти како стоп дрилови или продолжителни дрилови

Хируршкиот сет следи интуитивен распоред, го води хирургот редоследно до инструментите. Редоследот започнува во горниот лев агол и оди од лево на десно до доле.

Categories
За доктори Инструменти

Bone screw kit

Bone Screw Kit
 • 24 Screwsbsk
  • (6) 1.4x8mm Micro Screws
  • (6) 1.4x10mm Micro Screws
  • (6) 2.0x10mm Micro Screws
  • (6) 2.0x12mm Micro Screws
 • Flexible Micro Mesh
 • Comprehensive Instrument Set
 • Screwdriver Body
 • Autoclavable Screw Block with Lid