Categories
За доктори Инструменти

AutoTac® system kit

AutoTac е единствениот систем за фиксација на мембрани, кој овозможува ефикасно поставување на мембраната со едно притискање на копчето. Преку патентираниот држач се поставуваат титаниумски пинови кои ја стабилизираат мембраната за време на процесот на лекување.

autotac

Доаѓа спакуван во касета заедно со:

  • Анатомаска пинцета,
  • AutoTac Delivery Handle
  • Касетата во која се поставени титаниумските пинови.
Доаѓа заедно со 21 пин, а ги има во димензиja од 3мм.
Пиновите откако ќе бидат потрошени можете да ги нарачате поединечно, доаѓаат во паковка по пет пина (AutoTac Titanium Tack Vial, pkg of 5)