Categories
Едукација

TeethXpress (All-on-4), Bulgaria

Почитувани професионалци и пациенти, на 10ти март 2016 година, во Софија, Република Бугарија, ќе се одржи еден од досега најелитните имплантолошки курсеви на овие простори, организиран од страна на BioHorizons. Предавањата на курсот ќе ги одржи специјалистот по орална имплантологија и магистер по протетика, Орландо Алварез DDS, MS

Главна тема на курсот ќе биде: “Реставрирање на тотална беззабост со користење на техниката TeethXpress”

dental-implant-model-multiunit

Предавањата и работилницата ќе се одржат на 10 Март 2016 – Четврток, во Софија, Р. Бугарија во елитниот Гранд Хотел Софија, со програма составена од теоретски дел и Hands-on работилница (практичен дел), одржана од страна на Др. Орландо Алварез.

 

Нашата понудa
  • Присуството на овој имплантолошки курс, нашите клиенти го добиваат на подарок со купени 5 BioHorizons импланти со абатмент.
  • Понудата вклучува предавање, Hands-On работилница како и сместување во Гранд Хотел Софија 5* со вклучен појадок и ручек.

Бројот на места е ограничен. Ве молиме за сите детали да не контактирате:

389 2 6156000 / +389 70 377720 / info@vesica.mk