Categories
Едукација

TeethXpress Имплантологија со Емоција

Успешно заврши уште еден врвен имплантолошки курс на BioHorizons. Со блок од две предавања и Hands-On, Др. Орландо Алварез успешно им го пренесе знаењето на нашите доктори. Во продолжение погледнете дел од галеријата: